מרכז הלמידה ממשיך בכל הכוח!

מרכז הלמידה לסטודנטים של עיריית בית שמש וקהילת צעירי בית שמש, פתח את שעריו עבור סטודנטים תושבי העיר. מדובר בשבוע השני שהמרכז פתוח עבור ציבור הסטודנטים אשר נהנים מהשירותים המוצעים בו לרבות- סביבה תומכת לימודים, אינטרנט, שקעים, הדפסות ואף עמדת קפה.

המרכז אשר נמצא בבית הבנים, ברחוב עליית הנוער, יישאר פתוח עד ה21.7 בשעות 12:00-20:00.

סגן ראש העיר והממונה על הצעירים, משה שטרית: ״אני מברך על ההזדמנות לאפשר לסטודנטים שלנו ללמוד בראש שקט בתקופת המבחנים. בימים אלו אנו עובדים על תכניות חדשות שמטרתן להטיב עם הסטודנטים של בית שמש. אני רוצה לאחל לכולם הצלחה במבחנים ושלא ישכחו אחרי התואר שהם חוזרים לכאן״.

מנהל מרכז הצעירים, שייקה אלגד: ״המרכז הוא יוזמה משותפת של מרכז הצעירים העירוני וקהילת צעירי בית שמש ונועד לאפשר לסטודנטים שלנו מרחב למידה נעים שיאפשר להם להגיע לתוצאות הגבוהות ביותר בתקופה הזאת באווירה קלילה, משותפת ומקדמת. אנחנו מזמינים אתכם להגיע ולהצטרף לסטודנטים שבוחרים ללמוד יחד, כאן בעיר העתיד של ישראל. אני מודה לבית הבנים שפתחו עבור ציבור הסטודנטים את המקום ללימודים״.

סטודנטית תושבת האזור מספרת: ״בזכות המרכז אני מצליחה ללמוד למבחנים כמו שלא הצלחתי בשנים הקודמות. בבית הייתי מתקשה להתרכז ופעמים רבות גם מפריעה להתנהלות השגרתית שבו. כאן יש את כל התנאים שמאפשרים לי ללמוד בשקט בלי להפריע באווירה בה כולם נמצאים באותה מטרה״.