ראש עיריית בית שמש, ד״ר עליזה בלוך בשישי תרבות בית שמש:

ראש עיריית בית שמש, ד״ר עליזה בלוך בשישי תרבות בית שמש: ״כדי להביא לבית שמש את הצעירים אנחנו צריכים לדאוג שיהיו להם בתים, מקומות תעסוקה ותרבות. התרבות הזו של ימי שישי היא חלק מהדרך שלנו להגיד שבבית שמש יש תרבות, דיאלוגים בין אנשים, שאלת שאלות בנושאים שונים. אני רוצה שמבית שמש תצא תרבות, עשייה, תורה ויצירה. שתהיה לנו יכולת להיפגש, מגוון גדול של אנשים – לשמוע, להיפגש לשאול, ליצור את התרבות. אני מאד מאמינה בעיר שלנו ובאנשים שלנו ושמחה שאנשים רוצים לבוא, לדבר, ולהיות חלק מהנוף.
מדינת ישראל נקלעה למערכת בחירות שנייה, לא הדבר שהייתי בוחרת שיקרה לנו. מעבר לכך שהשלטון כרגע בשיתוק, אני מתפללת שנהיה מספיק חכמים וחזקים כדי לא לאפשר למנהלי קמפיינים למיניהם ופוליטיקאים לגרור אותנו שוב למאבק לא ענייני ולא נקי. לא כל דבר מותר לעשות כדי להיבחר, ובית שמש לימדה את מדינת ישראל שאפשר לנהל מערכת בחירות מתוך דיבור של כבוד. אם כל מנהיגי הציבור יבינו שזה מה שאנחנו מצפים מהם, גם הם לא יילכו עד הקצה. היכולת שלנו להגיד שאנחנו בשלים לקונפליקטים ולדיאלוגים, אבל מנהלים אותם מתוך יושרה וכבוד, בעיניי זה הסיפור הגדול ואני מקווה שמבית שמש תצא גם הבשורה של שותפות וכבוד הדדי. שישי תרבות הוא עוד הזדמנות למצב את בית שמש כמקום שמעצב את סדר היום הלאומי״.

שישי תרבות בית שמש מתקיים אחת לחודש בהנחייתו של אטילה שומפלבי.

לפרטים: דפנה כהן נוריאל, דוברת עיריית בית שמש: 050-8482856

עליזה בלוך בשישי תרבות בית שמש