פעילויות ואירועי הקיץ של המחלקה למורשת ישראל של עיריית בית שמש לכל המשפחה

המחלקה למורשת ישראל של עיריית בית שמש מפיקה השנה מגוון רחב של אירועים ופעילויות לכל המשפחה המותאמות לציבור הדתי ופתוח לקהל הרחב ביניהם- ימי כיף בסופרלנד, ימית אלפיים, לונה גל.
ואף את ההצגה ׳תאווררי״ בשיתוף המחלקה לקידום האישה ב-16.7 במתנס גוונים.

האירוע המרכזי של הקיץ יהיה בהופעה של הלהקה ‘התקווה 6׳ אשר צפויה להתקיים ב-26.8.18 באולם הספורט נחל שורק.

ראש העיר, עליזה בלוך: ״אני מאחלת לכם שתהנו ממגוון האירועים והפעילויות לכל המשפחה שהעירייה מארגנת עבורכם. אני מברכת אתכם בקיץ בטוח ומהנה והכי חשוב שתשמרו על עצמכם. אני מברכת את המחלקה למורשת ישראל ובראשה חבר המועצה, ניסים בריח ואת דוד וקנין על פועלם למען הציבור הדתי והכללי״.

חבר מועצת העיר והממונה על המחלקה למורשת ישראל ותרבות תורנית, ניסים בריח: ״אנו פועלים ומארגנים אירועים והופעות לחודשי הקיץ הכוללים: הצגות, ימי כיף, פעילויות לילדים ונסיעות לקברי צדיקים. הארועים מגוונים ומותאמים לכלל הציבור ולציבור הדתי בפרט במחירים השווים לכל נפש. כולם מוזמנים להצטרף ולהנות״.

מצ״ב לינק לאירועי הקיץ של העיריה: