משפרים את ניראות העיר: יצירת אומנות בדמות כינור הותקנה הבוקר בכיכר נריה הנביא

כחלק משיפור ניראות העיר, הותקנה הבוקר יצירת אומנות בדמות כינור בכיכר נריה הנביא.
יצירת האומנות בוצעה על ידי משרד השיכון בשיתוף עיריית בית שמש. מנהל הפרוייקט הוא שאול פוקס בראשותו של חבר המועצה שלום אדרי.
בעירייה מעדכנים כי בעוד כחודש תותקן יצירת אומנות גלובוס עולמי וחידוש עם כדורים מפליז אשר תוצב ברחוב בן זאב ויצירות אומנים נוספות ברחבי העיר. בנוסף אושרה אספקה והתקנה של מתקני ספורט ברחבי העיר.

ראש עיריית בית שמש, עליזה בלוך אמרה: ״חשוב לנו לשפר את ניראות העיר למען התושבים ולחזק את תחושת השייכות בקרב תושבי העיר. אני מודה לחברי המועצה שלום אדרי, שמעון גולדברג ושמואל גרינברג על פועלם לשיפור ניראות העיר״.

משנה לראש העיר וחבר המועצה הממונה על שפע בעיר, שמואל גרינברג: ״חשוב לנו לתת תחושה טובה לתושב אשר עובר ברחוב ורואה את האזור שלו יפה ונקי״.

חבר המועצה, שלום אדרי: ״אנו נמשיך לפעול לשיפור ניראות העיר בשביל ולמען התושב״.