פגישה בלשכת ראש עיריית בית שמש עם חברת Blink

השבוע התקיימה פגישה בלשכת ראש עיריית בית שמש עם חברת Blink העולמית העוסקת בהטמעת טכנולוגיות מתקדמות בתחום התחבורה והאנרגיה על האפשרות להקים בבית שמש מרכז שירות ארצי לחברה אשר צפוי לתת מענה תעסוקתי לרבים מתושבי העיר.

הפגישה התקיימה בין ראש העיר, עליזה בלוך, חבר מועצת העיר, ישראל סילבסטין, מנכ"ל החברה הכלכלית, זאב לחוביצקי, גזבר העירייה, אריה ברדוגו, אחראי תחום פיתוח כלכלי בעירייה, אבידע ינאי ומנהל תחום התחבורה בעירייה, אורי צ'סטר לבין מנכ"ל חברת בלינק העולמית, מייקל פרקש ובכירי החברה.

ראש העיר, עליזה בלוך הדגישה את החשיבות של קידום התעשייה והתעסוקה בעיר זאת לצד קידום הטכנולוגיה: "אני מברכת את הנהלת חברת בלינק העולמית שרואה חשיבות בהקמת מרכז השירות הארצי בעיר בית שמש. דבר זה יחזק את התעשייה המקומית ויאפשר מקומות תעסוקה לתושבי העיר. לא פחות חשוב מכך, מדובר בחברה משמעותית אשר עוסקת בטכנולוגיות מתקדמות ובהתאם לכך מפחיתה את זיהום האוויר בתחבורה".

מנכ"ל בלינק העולמית, מייקל פרקש סיפר בהרחבה על פעילות החברה העולמית במדינות רבות ועל תכניות עתידיות לגבי פעילות החברה בישראל ואמר: "אני רואה ערך עליון בהשקעה בישראל בכלל וחשיבות בהשקעה בעיר בית שמש שקלטה רבים מהעולים מאמריקה".

חבר מועצת העיר, הרב ישראל סילברסטין שיזם את הפגישה החשובה הדגיש: "החיבור בין החברה לבין העיר בית שמש חשוב מכמה בחינות בין השאר הכנסת הקדמה הטכנולוגית עבור תושבי העיר, הפחתת זיהום האוויר והכי חשוב בהבאת חברה זו לעיר, דבר אשר עשוי להביא עשרות מקומות עבודה עבור תושבי העיר ופרנסה בכבוד עבורם".