אומרים תודה למנהלים הפורשים

עיריית בית שמש קיימה טקס פרידה חגיגי ממנהלי בתי הספר ואנשי החינוך הפורשים

במפגש היערכות לקראת פתיחת שנת הלימודים אותו קיימו ראש העיר והממונה על החינוך, ד"ר עליזה בלוך, סגן ראש העיר הממונה על החינוך, הרב ישעיהו ארנרייך וסגנית ראש העיר הממונה על הרווחה, רינה הולנדר, טקס פרידה מרגש ממנהלי בתי הספר הפורשים ומאנשי החינוך בעירייה שפרשו.

ראש העיר, ד"ר עליזה בלוך אמרה: ״סיימתם לאחרונה את תפקידכם מזה שנים רבות כמנהלים, הקדשתם את חייכם לחינוך, חינכתם, עיצבתם את זהותם האישית והחינוכית של אלפי ילדים והיוותם להם דוגמא אישית . אנחנו כאן כדי לומר לכם – תודה על שנים של יצירה, השקעה למען הילדים ומאחלים הצלחה בהמשך. ובהצלחה למנהלים החדשים אתם מצטרפים למשפחה גדולה של אנשי חינוך בעיר בית שמש״.

סגן ראש העיר הממונה על החינוך, הרב ישעיהו ארנרייך: "זוהי הזדמנות להודות לכם המנהלים הפורשים על פועלכם רב השנים למען אלפי תלמידים ולברך את המנהלים החדשים״

המנהלים הפורשים הם: אלי טוויל מבית הספר לוין, פרחיה נחמני, מבית ספר אורות בנות, מרים פורת מבית ספר בגין, הרב שלומי בדש, מבית הספר אורות בנות, הרב שמעון בן עמרם, מבית הספר אורות בנים, דלילה אליעזר, מבית הספר יצחק נבון, וסימון שירן מבית הספר אהבת ישראל.

בנוסף איחלו הצלחה למנהלי בתי הספר החדשים שנכנסו לתפקידם בתקופה האחרונה.

אומרים תודה למנהלים הפורשים