עיריית בית שמש מצדיעה למתנדבים!

אגף הרווחה והשירותים החברתיים של עיריית בית שמש קיים ערב הצדעה לה-2000 מתנדבי העיר הפועלים באמצעות 41 עמותות ואירגונים, המתפרסים על פני כל תחומי החיים : קשישים, ילדים ונוער, מזון, בריאות, משטרה, מד"א, הצלה, רווחה, שכונות, בתחום התורני, מיצוי זכויות, ארגוני עולים וניצולי שואה ועוד.

ערב ההוקרה הינו ע"ש רינה ברקוביץ ז"ל אשר היתה אשת פעלים ענקית, שכל חייה יזמה, עשתה, תרמה, גייסה אחרים והפיחה בכולם את חדוות העשייה.

סגנית ראש העיר הממונה על תחום הרווחה אמרה, רינה הולנדר אמרה: ״בפרשת תרומה הקב"ה מצווה: "ויקחו לי תרומה מאת כל איש אשר ידבנו לבו". מפרשים אומרים כי לשון התורה "ויקחו" לי תרומה במקום "ויתנו לי תרומה" באה ללמדנו שכאשר אדם מתנדב ותורם- הוא למעשה לוקח יותר משהוא נותן- התורם "לוקח" אושר, סיפוק, יצירת חברה בריאה יותר ועוד.
בית שמש זכתה ויש בקירבה מתנדבים רבים מאד בכל תחומי העשיה ומכל המגזרים הגילאים והשכונות. אני בטוחה כי בזכותכם חיינו בעיר טובים יותר, עשירים יותר ובריאים יותר ועל כך אני מודה לכל אחד ואחד מכם. תודה לעו"סיות נגה מורדוך ואביה קירשנבאום המרכזות את העבודה הקהילתית ובתוכה את תחום ההתנדבות ותודה רבה למנהלת האגף גילה רונן על עשיה סביב השעון למען כולנו״.

רכזת תחום עבודה קהילתית והתנדבות בעיריית בית שמש, נגה מרדוק: ״אומרים שההתנדבות קבועה עושה טוב לבריאות של המתנדב, אבל המחקרים אומרים שההתנדבות יכולה לשנות חיים. אנו רוצים לומר תודה ולהביע הערכה והוקרה על פועלכם הנמרץ והמתמשך במהלך כל השנה שעומדת להסתיים״.