הרמת כוסית במינהל התפעול של עיריית בית שמש

מינהל התפעול של עיריית בית שמש קיים היום הרמת כוסית לשנה החדשה במסגרתו חילק תעודות הוקרה לשלושת העובדים המצטיינים של המינהל – שלומי אוחנה, אביעד בנימין, ואבי ביטון על עבודתם המסורה והאחראית למען התושבים.

משנה לראש העיר שמואל גרינברג הממונה אגף שפע שיבח את העובדים על עבודתם המסורה לאורך כל השנה ועל העובדה שהם האנשים העומדים מאחרי העובדה שפני העיר משתנים לטובה וחזות העיר נאה ונקיה: ״עובדי מנהל התפעול על כל מחלקותיו סופגים פעמים רבות ביקורת וכינויי גנאי ועל כך מגיעים להם השבחים בכפליים״. גרינברג בירך את העובדים בשנה טובה ושיבח במיוחד את עבודתם סביב השעון בנקיון העיר עד כניסת החג.

מנכ"לית העירייה, מירה מינס אומרת:"אנו פותחים את השנה החדשה ואומרים לכם תודה על העבודה המסורה למען התושבים. אתם עובדים בשמש ובגשם ובתנאי עומס לא פשוטים. הפעילות והעבודה שלכם אינה מובנת מאליה ומלאת הוקרה".

ראש מינהל התפעול, יוסי נגולה אומר: אני גאה בעובדים של מינהל התפעול על פועלם לבשביל ולמען תושבי העיר גאה בעובדים המצטיינים שנבחרו. אני מאחל לכולנו שנמשיך להיות יותר טובים וראויים להצטיינות למען התושבים״.

הרמת כוסית במנהל תפעול