בשורה לתושבים: אגף רישוי העסקים עובר לבניין העירייה

כחלק משיפור השירות לתושב, אגף רישוי העסקים עובר לבניין העירייה, ברחוב יצחק רבין 2. האגף יפעל החל מהבוקר במתכונת מלאה בקומת קרקע (ליד המעליות) וייתן שירותים מלאים לבעלי העסקים.

שעות קבלת קהל המחלקה לרישוי עסקיםכזכור, ראש עיריית בית שמש, ד״ר עליזה בלוך החליטה כי יש להעביר את כל שירותי העירייה לבניין אחד לטובת שיפור השירות לתושבים ולפני מספר חודשים עבר אגף החינוך לבניין העירייה. מחר כאמור, אגף רישוי עסקים יצטרף אף הוא וייתן את שירותיו מתוך בניין העירייה.

ראש העיר, ד״ר עליזה בלוך: ״אנחנו גאים להמשיך ולשפר את השירות לתושבים ולהעביר את רישוי העסקים אל בניין העירייה. תושבי העיר צריכים לקבל את השירות הטוב ביותר מתוך בניין העירייה ולא להתרוצץ ברחבי העיר כדי לקבל אותו. העברת רישוי העסקים מחזקת את תפיסתי לחיזוק התעשיה והמסחר ברחבי העיר״.

סגן ומ״מ ראש העיר, משה שטרית: ״המחלקה לקידום ורישוי עסקים חונכת משרדים חדשים בבניין העירייה. כך תתאפשר גישה נוחה יותר לבעלי עסקים, מקבלי השירות, על מנת לייעל ולהאיץ את תהליך עבודתם מול המחלקה. אני מאחל למנהל המחלקה שבי חוג'ה ולצוות מזל טוב עם כניסתם למשכן החדש״.